Kontakt

Hendes grundighed, hendes måde at håndtere os på og hendes professionelle og hjertevarme måde at behandle købet på.
De varmeste anbefalinger.

Hvad siger kunderne?

Vi fik anbefalet Rikke Riwas og det fortrød vi ikke et sekund. Magen til super seriøs behandling tror jeg man skal lede længe efter- hun kan sit kram 🙂 God sparring undervejs og altid hurtigt svar. Tak for hjælpen Riwas.

…For os som førstegangskøbere har Rikke været en uvurderlig hjælp, særligt fordi hun har været til rådighed, så snart vi har haft brug for det. Hun er grundig og får processen til at glide ved hendes positive energi og professionelle tilgang.

Rikke er yderst grundig og kompetent, hun gennemgik alle dokumenter, og vi talte sammen over en time om hvad jeg skulle være opmærksom på ved denne ejendom.Jeg køber ikke ejendom igen uden rådgivning, og helst med Rikke.

Vi har brugt Rikke to gange nu i forbindelse med huskøb og hun er både hurtig og grundig, hvilket er meget betryggende når man skal foretage så vigtige køb. Vi vil anbefale Rikke til enhver der skal bruge køberådgivning.

..Rikke har løbende holdt os orienteret, har besvaret alle vores spørgsmål tidlig og sent, og hun har en kæmpe viden om alle aspekter vedr. hushandler. Vi kan kun give Rikke vores allerbedste anbefalinger, og vi vil til enhver tid benytte os af RIWAS Køberrådgivning igen.

Hendes grundighed, hendes måde at håndtere os på og hendes professionelle og hjertevarme måde at behandle købet på.
De varmeste anbefalinger.

Jeg kan give Rikke mine varmeste anbefalinger til enhver der står overfor hushandel. Rikke giver overblik, hjælp til forhandling, samt stor forståelse for den meget store ting det er for en familie at skulle finde nyt hjem.

Vi fik anbefalet Rikke, da vi stod og skulle købe hus. Rikke har under hele forløbet givet god rådgivning og være tilstede når vi havde behov for det. Vi kan kun give Rikke vores varmeste anbefaling.

  KONTAKT

  Jeg tilbyder

  Fuldt forsikret – for din tryghed

  RIWAS Køberrådgivning er ansvarsforsikret igennem:

  HDI Danmark,
  Indiakaj 6, 1. DK
  2100 København Ø,

  CVR.nr. 37 27 62 51

  Police nr. 156-76221199-30011
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram