Kontakt

Køberrådgivning

Køberrådgiver – et professionelt alternativ til en boligadvokat

Bruger du en køberrådgiver i din bolighandel, har du ikke også brug for en advokat.

RIWAS foretager den samme gennemgang af købsaftale og dokumenter, som advokaten ville gøre – blot med erfaring fra ejendomsmæglerbranchen som ekstra baggrund.

Det giver dig en særligt nuanceret gennemgang af handlen, hvor der også tages stilling til ejendommens fysiske forhold, på baggrund af ejendommens rapporter, bygningstegninger mv.

Yderligere kan RIWAS guide dig i forhandlingsprocessen med sælger, med baggrund fra- og kendskab til sælger og ejendomsmæglers indgangsvinkel, tankegang og bevægegrunde.


Kontakt mig

Prisforhandling og markedsanalyse

Er du ikke selv den store forhandler – men ønsker et nedslag i udbudsprisen?

RIWAS står gerne for prisforhandling i handlen. Honorar for prisforhandling udgør en fast pris, så der ikke er tvivl om, at hovedfocus ligger i, at du får ejendommen, og dette ikke tilsidesættes, for egen vinding skyld.

RIWAS udarbejder også gerne en analyse af boligens pris, i forhold til øvrigt udbudte og solgte ejendomme i området, så du ved, om du gør en god handel. Dette foretages til timepris.


Kontakt

Hvad siger kunderne?

Vi fik anbefalet Rikke Riwas og det fortrød vi ikke et sekund. Magen til super seriøs behandling tror jeg man skal lede længe efter- hun kan sit kram 🙂 God sparring undervejs og altid hurtigt svar. Tak for hjælpen Riwas.

…For os som førstegangskøbere har Rikke været en uvurderlig hjælp, særligt fordi hun har været til rådighed, så snart vi har haft brug for det. Hun er grundig og får processen til at glide ved hendes positive energi og professionelle tilgang.

Rikke er yderst grundig og kompetent, hun gennemgik alle dokumenter, og vi talte sammen over en time om hvad jeg skulle være opmærksom på ved denne ejendom.Jeg køber ikke ejendom igen uden rådgivning, og helst med Rikke.

Vi har brugt Rikke to gange nu i forbindelse med huskøb og hun er både hurtig og grundig, hvilket er meget betryggende når man skal foretage så vigtige køb. Vi vil anbefale Rikke til enhver der skal bruge køberådgivning.

..Rikke har løbende holdt os orienteret, har besvaret alle vores spørgsmål tidlig og sent, og hun har en kæmpe viden om alle aspekter vedr. hushandler. Vi kan kun give Rikke vores allerbedste anbefalinger, og vi vil til enhver tid benytte os af RIWAS Køberrådgivning igen.

Hendes grundighed, hendes måde at håndtere os på og hendes professionelle og hjertevarme måde at behandle købet på.
De varmeste anbefalinger.

Jeg kan give Rikke mine varmeste anbefalinger til enhver der står overfor hushandel. Rikke giver overblik, hjælp til forhandling, samt stor forståelse for den meget store ting det er for en familie at skulle finde nyt hjem.

Vi fik anbefalet Rikke, da vi stod og skulle købe hus. Rikke har under hele forløbet givet god rådgivning og være tilstede når vi havde behov for det. Vi kan kun give Rikke vores varmeste anbefaling.

  KONTAKT

  Jeg tilbyder

  Fuldt forsikret – for din tryghed

  RIWAS Køberrådgivning er ansvarsforsikret igennem:

  HDI Danmark,
  Indiakaj 6, 1. DK
  2100 København Ø,

  CVR.nr. 37 27 62 51

  Police nr. 156-76221199-30011
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram